Paok Kypello : Dimitrios Konstantinidis - Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με .

Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Der griechische fußballpokal ist der pokalwettbewerb für griechische vereinsmannschaften. Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, . Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε .

Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki . Stefan Schwab
Stefan Schwab from s.hs-data.com
Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki . Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα . Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, . Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Der griechische fußballpokal ist der pokalwettbewerb für griechische vereinsmannschaften. Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με . Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε .

Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα .

Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε . Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, . Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα . Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με . Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ! Der griechische fußballpokal ist der pokalwettbewerb für griechische vereinsmannschaften. Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki .

Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με . Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Der griechische fußballpokal ist der pokalwettbewerb für griechische vereinsmannschaften. Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, .

Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki . Dimitrios Konstantinidis
Dimitrios Konstantinidis from s.hs-data.com
Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε . Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki . Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα . Der griechische fußballpokal ist der pokalwettbewerb für griechische vereinsmannschaften. Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ! Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με .

Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ!

Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki . Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ! Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με . Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε . Der griechische fußballpokal ist der pokalwettbewerb für griechische vereinsmannschaften. Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, . Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα .

Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με . Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα . Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki .

Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε . Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΠÎ'ΟΚ - PAOKFC
Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΠÎ'ΟΚ - PAOKFC from www.paokfc.gr
Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ! Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, . Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε . Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα . Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με . Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki .

Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, .

Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ! Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, . Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με . Juni 1955, panathinaikos athen, 2:0, paok thessaloniki . Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε . Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄. Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα . Der griechische fußballpokal ist der pokalwettbewerb für griechische vereinsmannschaften.

Paok Kypello : Dimitrios Konstantinidis - Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού επικράτησε με .. Στο 81' ο σάχοβ έκανε το γέμισμα . Im finale der „kypello elladas", wie der griechische pokalwettbewerb auch genannt wird, . Der griechische fußballpokal ist der pokalwettbewerb für griechische vereinsmannschaften. Kypello elladas 21/22 auf transfermarkt: Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε .

Από εκεί έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε σε  paok. Τροπαιούχος ο παοκ με «μαγικό» φινάλε και γκολ του κρμέντσικ στο 90΄.